This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

VEJRØ

Home  /  locations  /  VEJRØ

VEJRØ

Vejrø:

Vejrø, en skjult perle beliggende 9 km nord for Lolland. Vejrø er en af Danmarks mindre øer, med sine beskedne 2,7 km i længden og 700 meter i bredden, og omkranset af smuk sandstrand.

Vejrø’s mission er at være et unikt forbillede og et eksempel på bæredygtighed og et balanceret liv – du kommer helt ned i gear.

Den eneste måde at komme til Vejrø på er med båd. Bådtransporten fra Kragenæs tager 25 minutter. Da øen ligger op til ro og natur med fokus på bæredygtighed, kører der kun få el-biler rundt på øen. Som virksomheder har I mulighed for at afholde konferencer i det charmerende orangeri eller i et tipitelt omgivet af naturen. Måltiderne kan nydes i restaurant Skipperly, hvor økologiske delikatesser og lokale råvarer er på menuen – mange er dyrket på Vejrø.

Vejrø kan rumme cirka 68 overnattende gæster fordelt på fire bygninger, men for større grupper er der også mulighed for at opstille luksuriøse telte direkte i naturen.

Vejrø byder desuden på smuk natur, og flere af Banff People’s aktivitetskoncepter kan laves på øen.
Vi har flere gange også benytte os af vandet som en del af aktiviteterne.

Aktiviteterne kan påbegyndes allerede fra Kragenæs eller Dodekalitten – valget er jeres, da mulighederne er mange

Category:

Tags: