This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

BANFF LEADERSHIP PROGRAMME

For at have succes med dit lederskab, skal du have dit eget fundament på plads. Dit personlige afsæt skal være solidt, så du kan arbejde med dine stærke sider og udvikle de svagere, træffe de rigtige beslutninger hurtigere og skabe optimale resultater gennem dit team. For at nå dine resultater som leder kræver det, at du er afklaret i forhold til din vision, mission og værdier, og at du kan frigøre den maksimale energi, nar det kræves.

HVORDAN GØR VI?

Ved at anvende en kombination af teori, diskussioner, refleksioner og praktiske øvelser flytter vi dig ud af din komfortzone og får dermed sat gang i nogle læringsprocesser. Vores lederuddannelser henvender sig til alle ledere – fra den helt nye og den meget rutinerede. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og erfaring og skaber ikke en bestemt lederstil eller -rolle.

Programmet er opbygget af fire bærende elementer, jf. figuren ovenfor. Det viste forløb er efter vores opfattelse det ideelle – men modulernes indhold og længde kan selvfølgelig variere afhængig af dit og din virksomheds behov. I overskrifter kan indholdet af de fire moduler være dette:

Lederuddannelsen tager udgangspunkt i disse moduler som er nævnt ovenfor, hvert enkelt modul hjælper med at identificere de største ledermæssige udfordringer, øge beslutningskraften og giver værktøjer til at skabe det excellente team. Den tilknyttede feedback og coaching giver konkrete værktøjer til at implementere læringen i hverdagen.

METODEN

Vi flytter dig ud af din komfortzone og holder modulerne på utraditionelle steder, det kunne være på en økologisk olivengård på Mallorca, i de Franske Alper eller i uvante omgivelser i Danmark. Dermed sætter vi gang i nogle læringsprocesser hvor dine sanser vil blive skærpet.

De mange sanseindtryk vil sammen med de specielle rammer gore dig bedre til at huske den nye viden, du unægteligt får. På kurset bruger vi naturen aktivt som et inspirerende klasselokale og dertilhørende anerkendt teori.

Vi arbejder f. eks med Coveys gode vaner, Appreciative Inquiry, Full Engagement, LOFT og Katzenbachs Best Practices samt Toyota’s teori om Lean Management. Der vil igennem hele forløbet være en rød tråd koblet på aktuelle cases fra din egen virksomhed, så læringen konstant er nærværende og aktuel.

Udover dette indeholder uddannelsen en 360 graders feedback, udarbejdelse af en Jungiansk Typeindex profil (JTI) og en fysisk test, alt sammen konstrueret til at give lederen/lederne det nødvendige afsæt for fremtidig udvikling.

TO MÆND MED EN MISSION

Det begyndte i Maj. To mænd i konsulenthuset Banff People gav sig selv en opgave:
Vi vil skabe den bedste lederuddannelse for fremtidens ledere – og vi vil spørge de største virksomheder til råds.

De to mænd arbejdede først tæt sammen med garvede personer som Peter Møller (Tidligere HR-chef i Novo Nordisk), Nicolai Moltke-Leth (Tidligere Jægersoldat og foredragsholder), Karin Hoeck Wiggers (Tidligere Senior Konsulent i Banff People) samt Instituttet for Fremtidsforskning.

Sammen med dem satte de ord på noget af alt det, det fremtidsorienterede kursus skulle indeholde. Efter et par måneder var Banff People klar med et helt nyt kursus, og de to mænd inviterede en række store virksomheder, som repræsenterer cirka 90.000 ansatte, til at være med til at afprøve og udvikle det. 18 HR-chefer sagde ja tak til at indgå i missionen.

På workshops i Danmark og i udlandet kom deres refleksion over indhold, metoder og design frem, i form af konstruktive forslag og kommentarer. Chefernes input blev arbejdet ind i kurset, og så var tiden kommet. De to mænd havde fuldført missionen – de kunne søsætte Banff Leadership Programme. Den optimale lederuddannelse.

Vil du høre mere?
Er du interesseret i dette kursus eller i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så giv os et kald!