This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789
Mød et udvalg af

VORES KUNDER

Vi har hjulpet virksomheder med lederuddannelse, teamudvikling og events på unikke locations i hele verden igennem mere end 15 år. Herunder kan du møde et lille udvalg af dem.Hele ledelsen (Topledelse og mellemledere)

TV2 Sport

”Et meget godt match for os at udvikle alle vores ledere i samarbejde med Banff People. Vi lavede et fuldt skala lederprogram for vores topledelse og mellemledere, som gav rigtigt gode resultater og ikke mindst arbejdsklima. Vi var igennem en lang udviklingsrejse sammen med Banff People, og de forstod de udfordringer, vores ledere havde, og de formåede at udvikle og udfordre os. Vi var meget tilfredse med samarbejdet med Banff People og kan kun anbefale at bruge Banff People, hvis I skal udvikle jeres ledere”
tidl. CEO Claus Bretton Meyer

Ledergruppe (15 deltagere)

UCB

”Personal leadership is the most important for a leader. (The course received an overall rating of 4,93 out of 5) ”

VP, Head of Immunology Unit, Europe – UCB, Athanasia Gkiouleka

Ledergruppe (6 deltagere)

Byens tage

”Forløbet med Banff har ændret vores måde at samarbejde på. Som om vi svømmer i noget andet vand end før.”

Partner, Casper Borgen Larsen

TOP- & MELLEMLEDELSE (38 deltagere)

EWII

“Banff People har det rette koncept for vores ledergruppe. De forstår vores udfordringer i vores virksomhed og formår at skabe bånd og tillid mellem vores ledere, der gør tingene nemmere i hverdagen. De lavede et fantastisk 4 dages off-site program på Korsika, hvor vi fik tid til at reflektere over vores interne samarbejde og måde at lede EWII på. Vi har brugt Banff People i mange år, og de skaber stor værdi for os, derfor kan vi give Banff People de bedste anbefalinger”

Tidl. CEO, Knud Steen Larsen

Topledelse (18 deltagere)

ADVANCE

”Et helt igennem veltilrettelagt program, hvor alt kørte på skinner fra start til slut. Med en meget resultatfokuseret tilgang til vores procesarbejde sikrede Banff’s konsulenter, at vi kom hjem med en ”plan” under armen. Alle pengene værd og mere til!”

CEO, Claus WittenborgHele virksomheden (120 deltagere)

INFOREVISION

“Samarbejdet med at udvikle en anderledes måde at identificere vores kommende værdier, greb Banff People. De skræddersyede et længere forløb med både ledelsen og hele organisationen, hvor vi samlede alle medarbejdere til et dagsseminar som finale på projektet. Vi står i dag med en højere bevidsthed om vores værdier og kultur både internt og eksternt. Banff People løste opgaven til fuld tilfredshed, og vi kan kun medgive Banff People vores allerbedste anbefalinger.”

Managing partner, Flemming AndreasenAlle medarbejdere (85 deltagere)

CARNEGIE

”Et helt igennem fantastisk arrangement! Vi havde nogle super gode dage sammen på Vejrø og kom som håbet hjem med et endnu stærkere sammenhold. Arrangementet var udført topprofessionelt fra A-Z.  Vi har kun fået positiv feedback og vil medgive Banff People vores allerbedste anbefalinger..”

CEO, Jacob Bastholm

Hele virksomheden (120 deltagere)

DLF

”Vi valgte Banff People som samarbejdspartner i forbindelse med planlægning og afvikling af et stort arrangement med mere end 300 deltagere fra hele landet. Banff People var særdeles engagerede og professionelle, hvilket især kom til udtryk på selve dagen, hvor det omfattende program blev afviklet helt efter planen og til alles store tilfredshed.”

PA, Pia Saksum