This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789
LAD OS STÅ FOR JERES

EVENTS

Banff People planlægger og gennemfører events for grupper på mellem 30 og 500 medarbejdere overalt i Danmark, på Mallorca, i Alperne, i Gambia, i Sverige, i Polen – ja, sågar i Canada. Altid i unikke og naturskønne omgivelser – og vi kan også finde en øde ø. Alle går derfra med højt løftede arme og et stort smil på læben!

Corporate events

Velorganiseret teambuilding med konkurrencer man ikke selv lige stabler på benene er en af vores spidskompetencer.

Konferencer

Vi er specialister i at arrangere konferencer med fagspecifikke budskaber, massere korpsånd, motivation, sammenhold, og kommunikation.

Kundearrangementer

Kundearrangementer har fokus på at vedligeholde, forstærke, eller opbygge de personlige relationer til kunder eller samarbejdspartnere.

Salgs kick-off

Få styrket sammenhold og korpsånd, og få snakket om samarbejdsrelationer på tværs af organisationen og internt i afdelingerne.

Closing dinner

Når særligt tunge processer eller drastiske organisationsændringer er afsluttet skal nøgleaktørerne forkæles – syntes vi.

Sådan arbejder vi

– Tekst på vej –

Vil du høre mere?
Er du interesseret i dette event eller i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så giv os et kald!