This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

TYPOLOGI

Lær mere om dig selv og dit team.

Mennesker er forskellige. Typologi og personlighedstests er et forsøg på at strukturere de forskellige præferencer og styrker vi hver især besidder. De detaljeorienterede har ofte ikke fokus på de store linjer, og de visionære glemmer måske at detaljer kan spænde ben for hele deres projekt. Vi forsøger at skabe fokus på styrken ved komplementære egenskaber i teamet, kortlægger om der er mangler i teamets styrker, og øger selvindsigten hos den enkelte omkring styrker og svagheder.

HVAD KAN EN PERSONLIGHEDSTEST GØRE VED DIT TEAM?

Først og fremmest er typologi et toleranceskabende værktøj hvor forståelsen for at vi hver især agerer forskelligt skaber større accept omkring adfærd som adskiller sig fra vores egen. Banff arbejder først og fremmest med JTI/MBTI, men har også arbejdet med Belbin, DISC, Strengthfinder, Insight, m.fl.

Vil du høre mere?
Er du interesseret i teamudvikling eller i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så giv os et kald!