This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

TALENT PROGRAMMER

Vi har arbejdet med de bedste, såsom Danske Bank, Mærsk og Novo Nordisk og talentprogrammer er sjældent ens fra virksomhed til virksomhed.

HVORNÅR

Timingen i hvornar man sætter sine medarbejder på et talentprogram svinger. For nogle er det ved opstart, for andre efter 1-2 år i virksomheden, og for andre igen når man har gjort sig bemærket, og virksomheden fornemmer potentiale til avancement, typisk som mellemledere eller ledere.Indsigt i egne evner og dialog om hvordan virksomhedens værdier udleves i praksis er dog gennemgående temaer.

HVORFOR

Virksomheden sender gennem talentprogrammet et kraftigt signal til medarbejderen om at de bliver taget seriøst, er påskønnet, og styrker derigennem korpsånden og medarbejderens tilhørsforhold, hvilket er en rigtig god investering. Vi leverer totalkoncepter eller del-elementer som supporterer jeres eget kursusindhold.

Vil du høre mere?
Er du interesseret i dette kursus eller i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så giv os et kald!