This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

METODE

Vores kurser dækker spektret mellem endags teamudvikling og længerevarende ledertræning. Udfordringen er for os den samme: Det gælder om, at deltagerne bliver klogere pa sig selv og andre, og at erfaringerne bliver brugt konstruktivt, nar de vender tilbage til hverdagen og virksomheden. Det er vigtigt for os, at alle deltagere oplever en adfærdsændring efter et kursus hos os.

HVAD VIL VI?

Vi har et stærkt ønske om at indarbejde praktiske og relevante øvelser og udfordringer som konstruktive elementer i udviklingen af ledere og teams. Vi har specialiseret os i at forstærke den teoretiske indlæring ved hjælp af erfaringsbaserede øvelser, der primært foregår udendørs og i unikke omgivelser.

HVORFOR ØVELSER OG OUTDOOR?

Banff People er kendt for at gennemføre vore kurser udendørs. I virkeligheden gennemføres vores aktiviteter som en kombination af inden- og udendørs aktiviteter. Men vi er overbeviste om, at man ikke bliver en bedre leder eller får et optimalt samarbejde ved udelukkende at sidde i et mødelokale. Derimod giver de praktiske udfordringer en øjeblikkelig og realistisk oplevelse, mulighed for en brugbar feedback og en øjeblikkelig adfærdsændring. Og naturen er nu engang bedst til sådanne øvelser.

DET HANDLER OM AKTIV INDLÆRING

“Oplevelser, refleksion og erkendelse”, “interaktive læringsprocesser”, “Corporate Adventure Training” – der findes mange forskellige begreber og overskrifter for det faktum, at når man øver og praktiserer det, som skal læres, rodfæstes det langt bedre end traditionel mundtlig og skriftlig undervisning. For os gælder det om at få gjort emnerne levende og drage paralleller til situationer, som man kan genkende fra hverdagen.

KONCEPTET

  • Vi arbejder med adfærdsændringer gennem praktiske og relevante øvelser.
  • Vi anvender “Active Reviewing”, som er en praktisk og erfaringsbaseret læringsmetode, hvor vi bruger det, der sker her og nu til at skabe hverdags-relevant læring.
  • Vi tror på “Energy Management”, hvor det handler om at bruge den knappe tid mere hensigtsmæssigt og at fokusere på lederens eller medarbejderens energi, og hvor vi forsøger at gøre op med den energidrænende adfærd og i stedet etablerer produktive vaner.
  • Vi tager afsæt i den systemiske tilgang med forskellige perspektiver på virkeligheden og modtagerbestemt kommunikation, hvor der fokuseres på konfliktløsning og redskaber hertil, og hvor vi gør op med “defensive reasoning” til fordel for “double loop learning”.
  • Vi anvender den anerkendende metode, hvor vi fokuserer på succeserne og ønskerne frem for problemerne, og hvorigennem der tilføres energi og ejerskab til forandringsprocesser.
  • Vi bruger “best practice” og tager dermed det bedste med fra fortiden og efterlader resten.

Vil du høre mere?
Er du interesseret i dette kursus eller i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så giv os et kald!